Die Mr. Wall toch, als creatief warhoofd beleeft hij iedere dag een groot avontuur! In een van zijn reizen werd hij gegrepen door de kunst van het lijnenspel. Bij thuiskomt dook hij in de pen en de ontwerpen stroomde binnen. Sindsdien denkt hij aan niets anders.

In zijn fascinatie dat een lijn altijd langer is dan de breedte, tekende hij er enthousiast oplos. Helaas kon hij het niet allemaal alleen bolwerken en vroeg Mr. Wall de hulp in van een ontwerpteam. Zij geven Mr. Wall's verbeelding een vaste vorm.

Met de ontwerpen van Mr.Wall wordt een digitaal lijnenspel gemaakt die het team omzetten naar een tastbaar designproduct. Dit ontwerp kan zomaar aan jouw muur komen te hangen. Hoe gaaf is het om een echte Mr.Wall aan muur te hebben.

Mr.Wall's Ontwerpen

Alle ontwerpen van Mr. Wall worden in eigen huis gecreëerd. Een handgetekende schets van Mr Wall wordt digitaal omgezet naar een draadmodel. Dit digitale ontwerp is nodig om later jouw Mr. Wall uit zwart gekleurd hout te kunnen laseren.

Het houtzaagje van Mr.Wall

Mr.Wall is van de oude ambachten en doet alles nog met de hand. Omdat zijn team dit toch wat bewerkelijk vonden. Worden de producten van Mr.Wall met een laser vervaardigd. Hierdoor zijn de modellen haarscherp en tot in detail uit zwart hout verkrijgbaar.

Mr.Wall wil het simpel!

Klussen is niet Mr. Wall's sterkste kant! Hij wilde daarom dat zijn ontwerpen eenvoudig aan de muur te hangen zijn. Daarom hang je jouw Mr. Wall gemakkelijk aan iedere muur met speciale afstandhouders. Het muurfiguur monteer je super simpel met de meegeleverde mal, een kind kan de was doen!

Mr. Wall's making off video!

Van ontwerp naar eindproduct,
zie in deze video hoe jouw Mr. Wall tot stand komt!

TOP