Mocht het product niet naar wens zijn dan krijgt jij altijd jouw geld retour. Nadat je het product naar ons terug gestuurd hebt, zullen wij het bedrag overmaken. Retour zenden gebeurt altijd in de originele verpakking zoals je hem ontvangen heeft. dit in verband met een product wat zeer gevoelig is als deze niet op de juiste manier wordt (retour)verzonden. Mocht het product toch beschadigen is het risico voor de verzender. Wij gaan er vanuit dat het product in perfecte staat aankomt op het adres, mocht dit niet het geval zijn laat dit dan spoedig weten.

Uitzonderlijke gevallen waarbij het gaat om een productiefout of een fout door derden zullen altijd eerst bij ons bekeken worden waarna we een passende oplossing voor je bedenken.

In deze montage video wordt eenvoudig en stapsgewijs uitgelegd hoe jij jouw muur figuur perfect aan de muur krijgt. Mocht het onverhoopt toch niet lukken dan mail ons gerust jouw probleem. Succes met ophangen!

Wil jij een uniek figuur aan de muur hebben?! Ook van een eigen ontwerp kunnen wij waarschijnlijk een muur figuur maken!

Mail ons gerust jouw ideeën of ontwerp en hoor wat de mogelijkheden zijn.

Jouw bestelling wordt met uiterste zorgvuldigheid verwerkt en verzonden. Onze transport partners zorgen ervoor dat de order binnen 3 werkdagen bij jou in huis is. Mits dat het product op voorraad was toen je deze bestelde.

Bij grotere/speciale orders kan het zijn dat er andere verzendkosten in rekening gebracht worden, vanwege de afmetingen en het gewicht. Hierover zullen wij altijd eerst contact met je opnemen.

Bij elk product in onze webshop vindt je een uitgebreide omschrijving met o.a afmetingen. Mocht u toch nog meer willen weten over een specifiek product aarzel niet en neem contact met ons op.

Op ons product krijg je 1 jaar garantie. Deze garantie geldt alleen als er door de koper zorgvuldig is omgegaan met het product.

Het figuur maak je eenvoudig schoon met een licht vochtige stofdoek of een plumeau. De stofzuiger kan ook maar zet deze dan op een lage stand.

Momenteel zijn we druk bezig om door het hele land verkooppunten op te zetten, houdt onze facebookpagina en website in de gaten om op de hoogte te blijven van onze ontwikkelingen op dit gebied.

Bent jij geïnteresseerd in het verkopen van onze producten? Neem dan contact met ons op.

Nog geen antwoord op je vraag? Stel hem door te bellen of mail via onze contactpagina.

TOP